Политика за поверителност

Политика за поверителност

Ние сме отдадени да защитаваме и уважаваме поверитенлостта на нашите потребители. Настоящият документ цели да представи политиката за събиране, обработка, съхранение и защита на Вашата лична информация  ползвайки нашата уеб страница.

Нашата цел е да защитим Вашите лични данни докато разглеждате нашия сайт. Чрез тази Декларация за поверителност ви информираме за практиките които Villager прилага при защитата на данните Ви, за Вашите права, които имате относно събраните лични данни за Вас чрез нашата  страница.

Ползвайки уебсайта www.villager.bg, вие се съгласявате със събирането на общи информации, които не се използват като лични данни (не се регистрират). Нашите уеб сървъри може да събират данни за името на домейна, който сте използвали за достъп до интернет, уебсайта, от който идвате и следващия посетен от Вас уебсайт. Тази информация се събира и анализира анонимно. Използва се единствено с цел подобряване на атрактивността, съдържанието и функционалността на нашия интернет сайт.

Моля, прочетете внимателно тази Политика за поверителност преди използване на нашия уебсайт, тъй като в нея се съдържа важна информация, чрез която ще разберете нашите практики относно всякаква лична информация, която ни предоставяте. В случай че не сте съгласни с Политиката за поверителност, моля, не използвайте сайта.

Посещавайки нашия уебсайт Вие потвърждавате, че сте прочели и разбрали условията на настоящата Политика за поверителност. Тази Политика за поверителност е включена като част от Общите условия на нашия уебсайт, които регулират ползването на нашия уебсайт.

Кои сме ние?

Съгласно Регламента относно защитата на данните, вашите данни събира и обработва (админстрира) Villager о.о.д.

Какви лични данни събираме

Посещавайки нашия уебсайт вие се съгласявате със събирането на следните данни:

Вашият IP адрес, вид браузър, операционна система, , за да предоставим възможно най-доброто качество на нашите услуги.

Вашите лични данни като име и презиме, имейл адрес, телефонен номер които ни предоставяте когато се регистрирате в сайта.

Когато за първи път се регистрирате в сайта (дори и да не сте се регистрирали преди) ние ще знаем кой сте Вие, и ще можем да свържем всички информации относно вашата кативност (чреа интернет, телефон, компйутър, таблет и тн) с Вас.

Личните данни се събират само ако са предоставени от Вас при регистриане в сайта, чрез формуляр, имейл, както и чрез изпращане на запитвания от Ваша страна. Данните се събират в съответсвие с +++++. Събрани по този начин, личните ви данни остават в базата данни на Villager о.о.д.

Регистрирайки се в нашия сайт, Вие се съгласявате Villager о.о.д. да събира и обработва следните данни (по-нантък: обработка на данни): Вашите (потребител) лични данни предоставени при регистриране в сайта или при изпращане на запитвания.

Съгласието на обработване на лични данни има за цел Villager о.о.д. да разбере по-добре Вашите нужди и предпочитания.

Можете да оттеглите съгласието си за доброволно предоставени лични данни по всяко време, при спазване на съответните законови и договорни ограничения. С оттегляне на сългасието, прекратява и обработката на данните и вашата регистрация в сайта.

Вие като посетител сте информирани че по всяко време можете да оттеглите съгласието си за обработка на данни.

Ако решите да оттеглите съгласието си свържете се с нас като изпраите имейл на info@villager.si.

Как иползваме Вашите данни

Събираме и обработваме вашите лични данни за да Ви предоставим продукти или услуги, да Ви уведомим за качеството на услугите ни, както и да ви предоставим по-добра информация за нашата комания.

Данните исползваме също и за:

- Отговор на Ваши запитвания

- За развитие и подобряване на услугите и продуктите ни

- За да съберем обобщена статистика, изследване на пазара, както и изследване относно вашето поведени на нашия сайт

- За подобряване на функционалността и обслужването на уеб сайта, както и по-добро приспособяване към Вашите нужди

- За да ви уведомим за всички промени на сайта или в услугите ни

- За да измерим ефикасността на рекламите ни

- За да Ви предоставим всички информации за продукт, от който може би се интереувате.

Съгласявате се за съхраняване на копия от нашата кореспонденция с Вас. Всички данни, които Вие ни предоставите или изпратите в определена форма, с цел по-лесна идентификация, ние съхраняваме в съответствие с Общия регламент за защита на данните.

С кого споделяме Вашата лична информация

Ние няма да продаваме, споделяме или по друг начин да предаваме Личните Ви данни на трети лица. Възможно е Вшите лични данни да бъдат предавани на трети лица, които действат от наше име като нпр медийни агенции за маркетингови цели и изследователски целиВсички доставчици на услуги са длъжни да вземат подходящи мерки за сигурност, за да защитят личната Ви информация. Те не могат да използват личните Ви данни за свои собствени цели, а само за целите, които ние сме определили, и в съответствие с нашите инструкции.

Също така, всички доставчици са длъжни да защитават данните ви съответно Закона за личните данни в Р България.

Къде съхраняваме данните ви?

Предоставените от Вас данни могат да се съхраняват от избрани трети лица, с което Вие се съгласявате като ни предоставяте личните си данни. Ние ще направим всичко по силите си данните да бъдат съхранени и използвани съответно настоящата Политика за поверителност.

Съхраняваме Вашата информация толкова дълго, колкото е необходимо с оглед на целта, за която сме я получили и всички други разрешени свързани цели.

Компанията Villager doo те администраторът на данните предприема всички технически и организационни мерки за да осигури защитата на данните.  В случай на събиране и обработка, данните Ви ще се предават кодирано с цел за защита и предотвратяване на злоупотреба. Нашите мерки за сигурност постоянно се проверяват и подобряват в съответствие с технологичното развитие и организационните възможности.

За съжаление предаването на информация по интернет не е напълно защитено. Въпреки че полагаме максимални усилия да защитим вашите лични данни, ние не можем да гарантираме сигурността на личните ви данни, трансферирани на нашите уеб сайтове. Всяко предаване на лични данни е на ваш собствен риск.

Фишинг

Фишинг атака означава, че някой опитва да ви подведе да споделите лична информация онлайн. Обикновено това се прави чрез електронна поща, реклами или сайтове, наподобяващи такива, които вече сте използвали. Например може да получите имейл, който изглежда като изпратен от банката ви, с молба да потвърдите номера на банковата си сметка.

Ако получите такова съобщение, моля незабавно да се свържете с нас чрез нашата форма за контакт или изпратете имейл на info@villager.si.

Как да получите копие от личните данни?

Вие като потребител имате право да получите копие от личните данни, които съхраняваме с цел да ги разгледате, както и да ги проверите и да поискате корекция, съответно Регламента за защита на лични данни. При поскване на копие, администраторът е дължен да ви го предостави  в рамките на 15 дни от момента на поискване.

Също така, имате право да проверявате, коригирате или изтриете неточни или непълни лични данни. Да актуализирате, променяте или коригирате Вашите данни, изпратете имейл на info@villager.si.

Връзка към други сайтове

Понякога Сайтът може да съдържа връзки/ препратки (хиперлинкове) към други сайтове. Ние не оперираме свързаните сайтове и не одобряваме съдържанието, услугите и продуктите на тези сайтове. Моля имайте предвид че други сайтове може да имат различни общи условия, които са извън нашия контрол и прехвърлянето към тях е на Ваш собствен риск.

Изменения на Политиката за поверителност

Всички изменения и допълнения в Политиката за поверителност ще бъдат публикувани в нашия сайт, поради което Ви съветваме да проверявате нашия сайт от време на време.

Запазваме правото си периодично да изменяме настоящата политика за поверителност и Вие се съгласявате с това.

В случай че имате проблем, въпрос или предложение, моля свържете се с нас. В следствие на непрекъснатите промени в мрежата, може да се наложи настоящата политика за поверителност да бъде изменена от време на време.

Как да се свържете с нас?

В случай че  имате въпрос относно настоящата политика за поверителност или друго запитване, молим да се свържете с нас:

Kajuhova ulica 32P, Ljubljana Moste, Slovenia, или на нашия e-mail адрес: info@villager.si

Top